Arbeidsbemiddeling

Inlenen

Het inlenen van personeel komt vaak voort uit een ad-hoc situatie, zoals een piek in uw proces of het onverwachts wegvallen van personeelscapaciteit op de afdeling. Juist op dat moment bent u gebaat bij de inzet van gespecialiseerd personeel op basis van flexibiliteit. Naast de flexibiliteit biedt Joost Uitzendbureau u de uitzendkracht die voldoet aan het kennisniveau en de motivatie heeft waardoor uw werkprocessen geen gevaar lopen. Voor het inlenen van gespecialiseerd personeel voor de publieke sector is Joost Uitzendbureau uw partner. Wij stellen graag vrijblijvend onze medewerkers aan u voor.

Werving en selectie

Werving en selectie is de bemiddelingsvorm die gericht is op een vast dienstverband. Aan de hand van het door u opgestelde profiel en het persoonlijke gesprek over de functie en de kernvoorwaarden zorgt Joost Uitzendbureau voor de werving van de geschikte medewerker. Wij hebben reeds een groot actief netwerk van gespecialiseerd personeel voor de publieke sector, daarnaast werven wij via advertentie en jobsites. Uiteraard kan werving en selectie gecombineerd worden met inlenen. Hierdoor heeft u als werkgever de mogelijkheid om een langere periode te beoordelen of de medewerker voldoet aan het door u opgestelde profiel. Wij willen de mogelijkheden graag met u bespreken.

Pay-rolling

Joost Uitzendbureau is ook uw professionele partner voor pay-rolling. Dit komt vaak voor bij de inzet van tijdelijk personeel dat u zelf werft, zoals onder andere vakantiekrachten. Het aanmelden van deze tijdelijke medewerkers is een administratieve lastenverzwaring op uw salarisadministratie en HRM-afdeling. Met Joost Uitzendbureau hanteren wij zeer gunstige tarieven voor pay-rolling. Graag informeren wij u vrijblijvend over deze dienstverlening.

Maatwerkafspraken

Onze dienstverlening is gericht op heldere en eerlijke communicatie en klantrelatie. Graag maken wij met u verdergaande afspraken om te komen tot een partnership op het gebied van arbeidsbemiddeling. Mogelijkheden hierin zijn onder andere:

  • Plaatsen van personeelsadvertenties met uw logo.
  • Opleidingen voor personeel.
  • Wervingsacties specifiek voor uw organisatie.
  • Omzetkortingen/kickback bonus.
  • Prestatie-afspraken.

Het bovengenoemde is slechts een beperkte selectie van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. In een persoonlijk gesprek gaan wij hier graag verder op in.