Werken voor Joost

Als (aankomend) medewerker van Joost Uitzendbureau sta jij centraal in onze dienstverlening. Na één of meerdere gesprekken brengen wij jouw wensen met betrekking tot een nieuwe baan in kaart. De uitkomst hiervan wordt met jou besproken en vervolgens geldt dit voor ons als leidraad voor het vinden van je nieuwe baan.

Joost Uitzendbureau en haar medewerkers hebben beiden de passie voor werk.

Starter op de arbeidsmarkt

Werken via Joost Uitzendbureau biedt jou als medewerker de uitgelezen mogelijkheid om in een relatief korte periode verschillende disciplines te ontdekken. Dit om te bepalen wat je ideale werkveld is.

Medewerkers met ervaring

Als ervaren medewerker weet jij als geen ander wat voor functie jij voor ogen hebt. Joost Uitzendbureau is het gespecialiseerde uitzendbureau voor de publieke, onderwijs, logistieke en technische sector. Wij weten welke functies er vacant zijn en kennen onze opdrachtgevers. Dit is de ideale mix voor het vinden van de passende baan die goed aansluit bij jouw wensen en die van de opdrachtgever

Voor iedere medewerker van Joost geldt dat er de mogelijkheid is op een vaste baan binnen één van de andere werkmaatschappijen binnen de groep.

Gemotiveerde medewerkers pensioneren niet

Als gemotiveerde medewerker met pensioen hoeft u niet meer te werken, maar wilt u dit nog wel. Uiteraard beslist u wanneer u het tijd vindt om volledig te stoppen met werken. Bij Joost Uitzendbureau bieden wij u de mogelijkheid om flexibel te participeren op de arbeidsmarkt. Uw opgebouwde kennis en ervaring kunt u op deze wijze overbrengen op anderen en uw bouwt een nieuw sociaal netwerk op. Samen met Joost Uitzendbureau stellen wij uw profiel op, waarmee wij de mogelijke opdrachtgevers kunnen overtuigen van uw toegevoegde waarde.