Over Joost

Joost Uitzendbureau heeft zich gespecialiseerd op diverse vakgebieden binnen de gemeente, provincies, waterschappen, logistiek en techniek. Bij onze bemiddeling staan de mens en motivatie voorop.

Enerzijds wat is het vraagstuk voor u als werkgever? Anderzijds wat zoekt de medewerker in een nieuwe baan? Twee vragen die bij Joost Uitzendbureau leiden tot een passend antwoord, de bindende factor tussen vraag en aanbod.

Kernwaarden
Joost Uitzendbureau werkt vanuit de drie kernwaarden Samenwerking, Specialisme én Snelheid. Vanuit een persoonlijke aanpak, met één vast contactpersoon, realiseren wij, samen met u, uw doelstellingen.
Wij zijn goed in het maken van de persoonlijke match, omdat we de arbeidsmarkt door en door kennen. En omdat we geïnteresseerd zijn in mensen. Mensen vormen de belangrijkste waarde: de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek. We stimuleren het vermogen van mensen om te blijven leren en zich te ontwikkelen.

Om de kwaliteit te borgen is Joost Uitzendbureau in het bezit van een SNA keurmerk en zijn wij lid van de NBBU.

Onze dienstverlening
Onze dienstverlening omvat:

  • uitzenden van personeel
  • werving & selectie
  • pay-rolling

Vanuit het persoonlijke contact inventariseren wij de wensen en behoeften. Dit vertalen wij naar vaardigheden, werkervaring en kennis. Persoonlijk contact en begeleiding staan centraal, zodat we direct kunnen inspelen op eventuele veranderingen. Joost Uitzendbureau streeft naar een hechte samenwerking en een langdurige klantrelatie.

We bieden marktconforme salarissen en kunnen dankzij lage overheadkosten ongeëvenaarde scherpe tarieven hanteren. Dit maakt Joost Uitzendbureau het full-service uitzendbureau dat betrouwbaar, dichtbij en financieel onafhankelijk is.

Wij zien uit naar een plezierige kennismaking!